القائمة الرئيسية

الصفحات

بسكوت النشادر للشيف يسري : بسكوت النشادر احلا واجمل بسكوت للاعياد يقوم كل منزل لعمل احلا بسكوت للاعياد مينفعش وجود العيد بدون وجود البسكوت المقرمش الجميل بنشترية من الخارج بمبلغ وقدرة لكن من الان يجب اان تعرفو بعد هذه الوصفة ستعرف كل ست بيت ومقبلة علي المطبخ علي عمل بسكوت النشادر بكل سهولة  هتقدمية لضيوفك ينفع جدا فطار لذيذ تعملية لاولادك طعمة مميز اوي للاطفال تقدري تاخدية معاكي للشغل وتشركية مع اصدقاءك داخل الشغل هيعجبهم جدا وهيفرح بيكي انتي كمان هتكوني مبسوطة احلا من المحلات مضمون مكوناتة من البيت مضمون نضافتة ومكوناتة يلا بينا نتعرف علي الطريقة والمقادير .
طريقة عمل بسكويت النشادر للشيف يسرى

مقادير ومكونات بسكوت النشادر للشيف يسري

  • 750 جرام دقيق
  • نصف كيلو زبدة باردة
  • 250جرام سكر بودرة
  • 4 عدد بيض
  • ملعقة صغيرة فانيليا
  • رشة ملح
  • نصف كوب لبن
  • ملعقة صغيرة ممسوحة نشادر
  • ملعقة صغيرة ممسوحة بيكينج بودر
  • للتقطيع بالكيس

طريقة عمل بسكوت النشادر للشيف يسري

  1. في العجان قومي بوضع الزبدة والسكر وقومي خلط المكونات حتي تصبح لونة كريمي فاتح قومي باضافة البيض والفانيليا مع الخلط حتي يختلطو جيدا ويختفي البيض تماما .
  2. قومي بخلط الدقيق والملح والنشادر والبيكينج بودر وتقليبهم ووضعهم بالتدريج مع الخلط حتي يختلطو قومي اخيرا باضافة اللبن تدريجيا مع الخلط حتي تنتهي الكمية وهكذا اصبحت العجينة جاهزة .
  3. قومي بوضعها داخل كيس حلواني وتقطيعها علي صواني مدهونة زيت بسيط واقوم بادخالها فرن ساخن جدا علي 180 علي الشبكة حتي ياخذ الللون الدهبي واقوم باخراجة وتركة يبرد تماما ويحفظ علي علب مغلقة .

ملاحظات لنجاح بسكوت النشادر للشيف يسري

  1. استخدام دقيق حلويات او متعدد الاستخدامات .
  2. الزبدة تكون بدرجة حرارة التلاجة .
  3. يجب ان يكون المكان بارد لعدم ازابة الزبدة .
  4. ازا لاحظتي خروج الزبدة وازابتها اثناء اكمال العجينة يجب دخولها التلاجة 10دقائق حتي لا يطرد الدقيق الزبدة .
  5. الفرن من اللازم ان يكون ساخن جدا علي درجة حرارة متوسطة لعدم احراق البسكوت .
  6. السكر من الازم ان يكون منخول وناعم جدا .
  7. اذا احتجتي ان تقومي بتشكيل البسكوت بالماكينة قومي باستخدام كيلو من الدقيق .
  8. يمكنك استبدال الللبن بعصير البرتقال وملعقة كبيرة من بشر البرتقال .
هل اعجبك الموضوع :

تعليقات